Actueel

aug 24, 2021
Categorie: Actueel
Ingezonden door: ootb

Na een lange lockdown en maandenlang niet kunnen repeteren, zijn wij blij om weer met elkaar te kunnen gaan zingen. 8 september starten wij weer met onze repetities op de woensdagavond in buurthuis `de schole` in Klein Dochteren.

 

Op 29 september is er een inspiratie sessie onder leiding van de professionele en gedreven Tessa Kortenbach. Onder home vindt je alle informatie over de inspiratie sessie en hoe je je hier voor aan kunt melden. Je bent welkom !

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden voor ons popkoor. Met name sopranen, tenoren en bassen zouden ons koor compleet maken. Lijkt het je leuk om eens een paar avonden met ons mee te zingen en sfeer te proeven meld je dan aan bij info@outoftheboxlochem.nl
 

Gastenboek

Wil je iets aan ons kwijt of wil je laten weten wat je van ons optreden vond, laat dan hier je bericht achter. Je reactie stellen we zeer op prijs.

Bericht 6-6 van 6.
20-02-2014 21:08 uur
Tonnie en Hanny ( Harfsen , Nederland ) hanny_62_20 <at> live <dot> nl
Lieve mensen, wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken. Nu alle emoties weer tot bedaren zijn gekomen, denken we met heel veel warmte terug aan deze mooie Valentijnsavond. Bea bedankt voor de prachtige tekst, en jullie voor het geweldige optreden. Groeten Tonnie en Hanny